játékot*olcsón*kínából

Építőkocka Kínából

Építőkocka Kínából

Kamulegó Kínából, harmadáron?

2017. szeptember 25. - Építőkocka Kínából

LEGO. 

Mindenki legalább egyszer fogott már a kezébe vagy legalább rálépett egyre többre és örökre megjegyezte (elátkozta) ezt a márkát. A szerencsésebbek ennél mélyebb kapcsolatot is kialakítottak ezzel a szuper játékkal. Az alkotás által fejlesztett készségekbe ne menjünk bele, lerágott csont. Az építés fantasztikus szórakozás kicsiknek, nagyoknak egyaránt. DE.

bb20772aef523070362d8473fb7cc44b.jpg

Sajnos a Legokat horror de legalábbis aranyáron mérik legtöbbünk számára. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy évente néhány kisebbnél nagyobb készlettel is megajándékozhassák a gyerkőceiket. Amúgy meg észlelhető egy bizonyos minőségromlás a Lego kockák illeszkedése, minősége esetében. Ami még fájóbbá teszi a tárcánkból kirepülő tízezresek látványát a játékboltok kasszáinál... Persze nem azt állítjuk, hogy a Lego gagyivá vált volna. Csupán azt, hogy érezhető a különbség ha 10-20 évvel ezelőtti kockákat illesztünk össze és a maiak között. 

Szerencsére van megoldás, ha vékonyabb péntárcával szeretnénk sok és sokféle készletet biztosítani a csemetéknek vagy magunknak.. :) Ez nem is jár együtt vállalhatatlan kompromisszumokkal. 

legovslepin.jpg

A nagy márkához sokszor a megszólalásig vagy néha annál jobban hasonlító szetteket szerezhetünk be a pénztárcánk megerőszakolása nélkül.

És akkor nézzük a kompromisszumokat.

Mennyit kell várni mire megjön a rendelés? Azt a néhány hetet (általában 2-4) amíg a rendelt játék megérkezik a címünkre. Cserébe a szállítási költség sokszor INGYENES vagy minimális összegbe kerül. A készletek néha díszes doboz nélkül érkeznek (erről tájékoztatnak az eladók). Az építőelemek csomagolva vannak de a körítés elmarad. Vannak gyártók melyek gyengébb minőséget (de semmiképp nem használhatatlant) képviselnek és vannak akik szinte megegyező, sőt néha talán jobb minőségérzetet keltenek, mint a kategória etalonja.

legovslepin2.jpg

Soha nem rendeltem még Kínából, mondod. Frankón megjön?? - Igen, az esetek 98%-ban frankón megjön és az amit Te rendeltél. Persze előfordulhatnak tévedések de az Aliexpress többféle garanciát is vállal, a teljes visszatérítéstől a termék kicseréléséig, hogy elnyerje a bizalmunkat.

A jövőben igyekszünk bemutatni Nektek a legjobb készleteket a legjobb árakon és megkönnyítjük a vásárlást.

A bejegyzés trackback címe:

https://epitokockakinabol.blog.hu/api/trackback/id/tr3112895344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása